baaiopeningsweekend


BAAI is de nieuwe spot in Breda waar je kan genieten van een heerlijke drankje aan het water, een compleet verzorgde borrel of diner. Tijdens het openingsweekend werd er elke dag wat anders georganiseerd. Drie dagen lang heeft zestien:negen voor alle content gezorgd, door het inzetten van fotografen en videografen.

baai zijn is meemaken

De vrijdag, zaterdag en zondag heeft zestien:negen er voor gezorgd dat alle sociale kanalen van BAAI van content waren voorzien. Dagelijks werd er content gemaakt en de volgende dag gelijk aangeleverd, voor het maximale bereik en de optimale boost voor het event.

Lokale websites als BredaVandaag en InBreda pikte het snel op, wat ervoor zorgde dat de video en de foto’s meer dan 100.000 keer bekeken zijn in korte tijd en massaal gedeeld!

social content werkt

Het werd al snel duidelijk wat de kracht van visuele content op sociale media is. Met meer dan honderd interacties op alle video’s en foto’s kunnen wij met een gerust hart zeggen dat de juiste content, snelheid en kwaliteit mee heeft geholpen aan het succes van de opening van BAAI.

de volgende dag online

Om het maximale bereik te waarborgen en er voor te zorgen dat het de rest van het weekend ook druk is, hebben we er voor gezorgd dat een recap video de volgende ochtend al online stond. Dankzij snel schakelen, de juiste muziekkeuze en goede samenwerking is dat gelukt. Iedereen die er niet bij was, kon meemaken wat ze hebben gemist en iedereen die er wel bij was kon het nogmaals meemaken.

100K

weergaves

250+

interacties

content op maat voor alle platformen

Instagram Stories en Snapchat zijn natuurlijk niet meer weg te denken tegenwoordig. Daarom leveren wij vaak ook een 9:16 variant aan van de video. Dit zorgt er voor dat de content past voor het juiste medium. Mensen op hun telefoon krijg de beste ervaring doordat de video klopt.

Dankzij de 9:16 variant is de video nog eens zo’n 30 keer gedeeld door werknemers, vaste klanten en blije bezoekers op hun Instagram profiel.