beterboekencrowdfundcampagne


Beterboeken: het eerlijke boekingsplatform. Beterboeken is een initiatief van een groep ervaren ondernemers. Zij laten zien dat een boekingssite ook op een eerlijke manier kan bestaan, zonder gegraai zoals ze zelf zeggen. Geen namaakschaarste van kamers die bijna op zijn, wel een positieve gebruikservaring.

succes story

Een samenwerking en project waar we trots op zijn. Dankzij een sterke missie en visie van Beterboeken wisten ze binnen no time meer dan 1500 investeerders te overtuigen. Het doel, 1 miljoen euro, werd ruimschoots gehaald en er is uit eindelijk 2 miljoen euro opgehaald.

We werken graag samen met ondernemers die hun plannen werkelijkheid willen maken door middel van een succesvolle campagne!

campagnevideo

zestien:negen ontwikkelde samen met Beterboeken de campagne video voor deze crowdfundingscampagne. Later combineerde zij dit nog met een extra video om de campagne tussentijds nogmaals te boosten. Alle video’s werden uitgeleverd in social formaat en inclusief animatie en ondertiteling.

"Het was fijn en snel schakelen met een fantastische crowdfundingsvideo als eindresultaat"

— Rianne Klaren, Co-founder & Marketeer

samenwerken aan jullie succes story?

Bruis jij van de ideeën en sta je op het punt om een crowdfundings avontuur aan te gaan? Een bedrijfsvideo is hierin onmisbaar, niet alleen omdat wij fan zijn van video en hier heilig in geloven echter ook omdat zestien:negen inmiddels meer dan 20 campagnevideo’s heeft ontwikkeld voor CrowdAboutNow met 100% score!

20+

campagnes

30+

video's