crowdfundcampagneeko logisch


Eko Logisch is een biologische dynamische groentekwekerij wat midden in Het Groene Hart zit; Roelofarendsveen. Ze telen vooral bladgroenten. Ze willen hun kringloop nog beter maken door middel van zonnepanelen, een crowdfundcampagne bij CrowdAboutNow moet helpen dat doel te behalen.

samen met de crowd

Eko Logisch heeft er voor gekozen om een crowdfundcampagne op te starten via CrowdAboutNow, zodat ze hun zonnepanelen kunnen realiseren, en zo nog duurzamer te werk kunnen gaan.

Als vaste mediapartner van CrowdAboutNow heeft zestien:negen gezorgd voor het verhaal, de film, de foto’s en alle extra’s assets die voor een optimaal bereik zorgen.

meer online content loont

Wij hebben verschillende pakketten voor ondernemers die een crowdfundcampagne starten. Naast de basisvideo is het mogelijk fotografie af te nemen, maar ook een teaser, social media formaten en ondertiteling. Eko Logisch koos voor het hele pakket en heeft hier ook goed gebruik van gemaakt op de sociale kanalen, wat resulteerde in een groot bereik.

binnen vijf dagen de crowdfunding gehaald

Mede dankzij de teaser en fotografie die Eko Logisch overal heeft ingezet, was de crowdfundcampagne al binnen vijf dagen voor 100% voltooid. Ze zijn zelfs met 33% er voorbij geschoten. De campagne video is via het CrowdAboutNow platform 164 keer bekeken, 55% daarvan heeft geïnvesteerd of gedoneerd. Dankzij de opgehaalde €80.000 euro kan Eko Logisch nu zonnepanelen gaan plaatsen.

Wil je ook het maximale uit je campagne tijd halen?

164

weergaves

80K

opgehaald

fotografie als extra promotie tool

Naast video levert zestien:negen ook fotografie, daarvoor werken we samen met veel freelancers. De kracht van foto’s zit hem vooral in de ondersteuning van de campagne, zo zijn ze ideaal voor flyers, posters, advertenties, portretten en de prospectus. Het grootste voordeel is dat wij de fotografie op dezelfde dag plannen als de film; zo is het altijd in dezelfde stijl en sfeer.

Eko Logisch heeft er slim aan gedaan om fotografie af te nemen, ze worden overal ingezet; op social media, bij artikelen, maar ook op flyers die werden uitgedeeld aan klanten.

"Onze samenwerking met zestien:negen was zeer prettig vanwege hun speciale aanpak door creatieve vakkennis en mensenkennis te combineren. Door eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek te voeren weten zij exact in beelden te vertalen wat jij als klant wilt bereiken."

— David Luijendijk, eigenaar