good chefcrowdfundcampagne


Good Chef wil het makkelijker maken om minder vlees en meer groente te eten. Ze maken plantaardig eten het nieuwe normaal met hun heerlijke maaltijden bereid door echte chefs. Ze bezorgen ze in heel Nederland. Ze vriezen de gerechten in om smaak en voedingstoffen te behouden en food waste tegen te gaan. Goed voor jezelf. Goed voor de planeet.

groepsfoto Good Chef

food for thought

Bij zestien:negen worden we altijd extra gelukkig als we ondernemers mogen helpen die zich op duurzaamheid focussen. Zo ook Good Chef. Dankzij een duidelijk verhaal, enthousiast team en sterk concept wist Good Chef de campagne met ruim 120% te behalen. Dankzij meer dan 100 investeerders.

We werken graag samen met ondernemers die hun plannen werkelijkheid willen maken door middel van een succesvolle campagne!

het hele menu

Voor Good Chef hebben we een sterke campagne video gemaakt in combinatie met passende fotografie voor de crowdfundingscampagne. Om de crowdfundcampagne nog meer kracht te geven hebben we veel extra’s geproduceerd, denk aan GIFjes, teasers, en alle video’s zijn opgeleverd in social formaten inclusief ondertiteling. Dankzij de hoeveelheid extra content heeft Good Chef goed kunnen inzetten op het promoten van crowdfundcampagne.

"Het was erg fijn werken met het team van zestien:negen, professioneel, creatief en met een goede dosis humor. De campagne was een succes!"

— Rutger Anema, Founder Good Chef

fotografie als extra promotie tool

Naast video levert zestien:negen ook fotografie, daarvoor werken we samen met veel freelancers. De kracht van foto’s zit hem vooral in de ondersteuning van de campagne, zo zijn ze ideaal voor flyers, posters, advertenties, portretten en de prospectus. Het grootste voordeel is dat wij de fotografie op dezelfde dag plannen als de film; zo is het altijd in dezelfde stijl en sfeer.

Good Chef heeft er slim aan gedaan om fotografie af te nemen, ze worden overal ingezet; op social media, bij artikelen, maar ook op flyers die werden uitgedeeld aan klanten.

samenwerken aan jullie succes story?

Bruis jij van de ideeën en sta je op het punt om een crowdfundings avontuur aan te gaan? Een campagnevideo is hierin onmisbaar, niet alleen omdat wij fan zijn van video en hier heilig in geloven echter ook omdat zestien:negen inmiddels meer dan 30 campagnevideo’s heeft ontwikkeld voor CrowdAboutNow met 100% score!

30+

campagnes

40+

video's