nacbredabusiness


Breda is onlosmakelijk verbonden met NAC en NAC is onlosmakelijk verbonden met Breda. NAC biedt haar zakelijk netwerk naast vele mooie “avondjes-NAC” ook de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen. zestien:negen is dan ook trotse mediapartner van deze mooie club (bredase ondernemers).

de parel van het zuiden

Om de mogelijkheden van de NAC Businessclub optimaal in beeld te brengen heeft NAC aan ons gevraagd of wij gedurende het seizoen de diverse businessclub activiteiten willen vastleggen d.m.v. video. Als vaste mediapartner zorgt zestien:negen voor passende en aantrekkelijke video’s om zakelijk Breda een kijkje te geven ‘in de keuken’. 

hup nac

NAC leeft. Een club waar het altijd rumoerig is, waar altijd iets gebeurt en waar beeld dus vanzelfsprekend is, bewegend beeld welteverstaan. Met zo’n trouwe (zakelijke) achterban als NAC zou je denken dat je rustig achterover kan gaan leunen als team commercie. Niks is echter minder waar. NAC vernieuwd, blijft zoeken naar nieuwe samenwerkingen en zet dus ook vol in op video. Want zeg nou eerlijk: een avondje NAC vang je simpelweg niet in drie foto’s! 

grootste zakelijke netwerk in West-Brabant

Voetbal verbindt, video verkoopt.. of versterken ze elkaar? Wij zijn in ieder geval fan, fan van NAC én van video. Samen met onder andere NINE CREATIVE AGENCY, RB-Media en Trichis Media ontwikkelde we het vernieuwde online platform: NAC zaken.

zestien:negen was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de videocontent.

350+

sponsoren

45+

video's